A Bubblebook sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen.
Menü

Zakály Viktória íróBubble csomag - Book Only csomag

Májusban egy íróBubble csomaggal készültünk nektek! Az izgalmas és kedves történet Zakály Viktória legújabb regénye, az Esküvő elvitelre, amely biztosan a nyár egyik legszórakoztatóbb szívmelengető olvasmánya lesz. Ez a csomag Book Only, vagyis a dedikált könyvet, az írói jegyzeteket, a szerző levelét és a könyvjelzőt tartalmazza. Ha inkább a teljes csomagot szeretnéd megrendelni, kattints ide: teljes csomag!

A megrendelés során a megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel, hogy milyen névre, kinek kéred a könyv dedikálását!

Rendelési időszak: május 12 - 22.

Szállítási időszak: az Ünnepi Könyvhét után.

Ár:
4.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-09

Leírás

Zakály Viktória íróBubble csomag

Májusban egy íróBubble csomaggal készültünk nektek! A közeledő Ünnepi Könyvhétre megjelenő történet egy igazi csemege a romantikus lelkeknek és az örök kalandvágyóknak! Egy esküvő, egy menyasszony, egy büfékocsi és egy kamaszkori barát… na vajon melyik regényre gondoltunk? Bizony, bizony, ez a szuper izgalmas és kedves történet Zakály Viktória legújabb regénye, az Esküvő elvitelre, amely biztosan a nyár egyik legszórakoztatóbb szívmelengető olvasmánya lesz.

Ez a csomag Book Only, vagyis a dedikált könyvet, az írói jegyzeteket, a szerző levelét és a könyvjelzőt tartalmazza. Ha inkább a teljes csomagot szeretnéd megrendelni, kattints ide: teljes csomag!

Az íróBubble csomag különlegessége, hogy a csomag könyvét igazán exkluzív, limitált kiadásban szerezheted be, hiszen a szerzővel együtt készül a csomag. Zakály Viktória:  Esküvő elvitelre című kötetét egy sokkal személyesebb, író-közelibb formában olvashatod, ha megrendeled ezt a csomagot, hiszen:

- a könyv mindenkihez névre szólóan dedikáltan érkezik,

- a csodálatos történeten túl a szerző kedves levelét is olvashatjátok,

- emellett pedig írói jegyzetek kerülnek a könyv lapjai közé, így még több kulisszatitokkal gazdagodhattok a történet születését illetően,

- és egy könyvjelzőt is rejt a csomag.

Mi már alig várjuk, hogy elmerülhessünk Viki legújabb könyvében. A fülszöveg részletből kiderül, hogy nem mindennapi kalandok várnak ránk!  “A tökéletes esküvő receptje: néhány kanál szerelem, egy kis kalamajka és egy csipetnyi nevetés. Mi sül ki ebből? Zita, az esküvője előtt álló mérnöklány gyanút fog, hogy a vőlegénye egy másik nővel utazott Prágába. Visszatér hát a szülővárosába és az ott lakók életébe is, hogy gyerekkori barátja, Bese segítségével útra keljen egy büfékocsival és végre ne az eszét, hanem a szívét kövesse.”

A megrendelés során a megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel, hogy milyen névre, kinek kéred a könyv dedikálását!

Keresés