A Bubblebook sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen.
Menü

Zakály Viktória íróBubble csomag

Májusban egy íróBubble csomaggal készültünk nektek! Az izgalmas és kedves történet Zakály Viktória legújabb regénye, az Esküvő elvitelre, amely biztosan a nyár egyik legszórakoztatóbb szívmelengető olvasmánya lesz.

A megrendelés során a megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel, hogy milyen névre, kinek kéred a könyv dedikálását!

Rendelési időszak: május 12 - 22.

Szállítási időszak: az Ünnepi Könyvhét után.

Ár:
6.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-05-23

Leírás

Zakály Viktória íróBubble csomag

Májusban egy íróBubble csomaggal készültünk nektek! A közeledő Ünnepi Könyvhétre megjelenő történet egy igazi csemege a romantikus lelkeknek és az örök kalandvágyóknak! Egy esküvő, egy menyasszony, egy büfékocsi és egy kamaszkori barát… na vajon melyik regényre gondoltunk? Bizony, bizony, ez a szuper izgalmas és kedves történet Zakály Viktória legújabb regénye, az Esküvő elvitelre, amely biztosan a nyár egyik legszórakoztatóbb szívmelengető olvasmánya lesz.

Az íróBubble csomag különlegessége, hogy a csomag könyvét igazán exkluzív, limitált kiadásban szerezheted be, hiszen a szerzővel együtt készül a csomag. Zakály Viktória:  Esküvő elvitelre című kötetét egy sokkal személyesebb, író-közelibb formában olvashatod, ha megrendeled ezt a csomagot, hiszen:

- a könyv mindenkihez névre szólóan dedikáltan érkezik,

- a csodálatos történeten túl a szerző kedves levelét is olvashatjátok,

- emellett pedig írói jegyzetek kerülnek a könyv lapjai közé, így még több kulisszatitokkal gazdagodhattok a történet születését illetően,

- és egyéb meglepetések is helyet kapnak a csomagban.

Mi már alig várjuk, hogy elmerülhessünk Viki legújabb könyvében. A fülszöveg részletből kiderül, hogy nem mindennapi kalandok várnak ránk!  “A tökéletes esküvő receptje: néhány kanál szerelem, egy kis kalamajka és egy csipetnyi nevetés. Mi sül ki ebből? Zita, az esküvője előtt álló mérnöklány gyanút fog, hogy a vőlegénye egy másik nővel utazott Prágába. Visszatér hát a szülővárosába és az ott lakók életébe is, hogy gyerekkori barátja, Bese segítségével útra keljen egy büfékocsival és végre ne az eszét, hanem a szívét kövesse.”

A megrendelés során a megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel, hogy milyen névre, kinek kéred a könyv dedikálását!

Keresés