A Bubblebook sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen.
Menü

megaBubble - "Csíny letudva"

Helló újra Varázslótanoncok! Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az év első megaBubble csomagjának témáját, mellyel szándékunkban áll varázslatot csempészni minden lelkes roxforti diák szívébe!
 

Rendelés időszak:

január 12-20 vagy ameddig a készlet tart

Szállítás időszak:

február 24-28 között

Ár:
10.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-19

Leírás

A "Csíny letudva!" Harry Potter témájú megaBubble csomag ezúttal a mágikus tárgyak köré épül! A csomagban olyan varázstárgyak is helyet kapnak majd, melyeket csak az Abszol Úton tudsz beszerezni, emellett pedig a muglik számára ismeretlen mágikus csemegék sem hiányozhatnak a készletedből, erről gondoskodunk! ;)

Kétség sem férhet hozzá, hogy a varázsvilághoz kapcsolódó elbűvölő csomagelemek is rabul ejtenek majd! Meglásd, a meglepetés csomagon belül is meglepetések várnak majd rád, de erről többet most nem mondhatunk! :) Neked ajánljuk ezt a csomagot, ha szeretnéd gazdagítani a roxforti varázsgyűjteményed, hiszen a hivatalos merchandise termékek mellett a varázslóvilág inspirálta tárgyakra is szert tehetsz!

Amennyiben kíváncsi vagy korábbi csomagjainkra kattints ide.

A csomag különbözik a többi csomagoktól, hiszen nem tartalmaz könyvet/képregényt, viszont annál több, a témához köthető elemek köszönnek majd vissza.

Keresés