A Bubblebook sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen.
Menü

Angyali történet egy magyar író tollából

BubbleBook könyves meglepetéscsomag márciusban indult útnak, első lightBubble csomagunkat pedig áprilisban vehették kezükbe vásárlóink.

Bukott Angyalok témánkhoz Lana Millan: Raziel c. elragadóan kalandos regénye tökéletes választásnak bizonyult. Rendkívül hálásak vagyunk az írónőnek a sok támogatásért, és azért, hogy minden ötletünkre rábólintott, hiszen általa ismertethettük meg veletek azt a BubbleBook érzést, amelyet minden egyes csomagunkkal szeretnénk nektek átadni.

Lana jegyzeteiből pár Raziel titokra már fény derült, viszont mi még kíváncsiak voltunk.  
Az alábbiakban a vele készített kis interjút olvashatjátok.

A márciusban megjelent regényed, a Raziel, igazi kalandos történet. Mesélj róla egy kicsit! Miről szól pontosan? 

Lana: Raziel egykor a tudás angyala volt, ám váratlanul emberi testben találja magát. A történet arról szól, hogyan fedezi fel az emberi világot, az érzelmeit, miközben meg kell találnia a Tudás Könyvét. Nehéz helyzetbe került, hiszen elvették a szárnyát, s így az erejét, ráadásul egy démont kap maga mellé.

Mi inspirált a Raziel megírására? Honnan merítettél ihletet?

L: Egy barátnőmnek segítettem valamiben, mire ő azt mondta, igazi angyal vagyok. Ez a mondat volt az, ami életre keltette bennem Razielt. Sokat agyaltam, milyen lenne egy angyal, aki nem találja a helyét a világban, aki nem tudja, hogyan is kéne élnie az életét.

Első könyved, az Átkozott Hannah Brown, 2015-ben jelent meg. Volt-e bármilyen különbség a két könyv megírása között, és ha igen, miben láttad azt?

L: Az Átkozott Hannah Brown alapvetően egy vidám történet a lányról, aki nem hisz a szerelemben, a sorsban, de bármennyire is küzd, a végzete ellen nem tehet semmit. Raziel nagyobb falat volt. Órákat ültem a Biblia felett, rúnákat elemeztem, átnyálaztam mindent, ami angyalokkal kapcsolatos, ráadásul Amerikában játszódik, így a helyszíneket is meg kellett ismernem. Nehéz munka volt, de minden percét élveztem.

Hogyan mutatnád be Razielt? Milyen karakter?

L: Ez a kérdés könnyűnek hangzik, de valójában nem az. Raziel folyamatosan változik. Eleinte kívülállóként nézi az embereket, nem érti, miért nem élik helyesen az életüket. Csak idővel jön rá, hogy nem is olyan könnyű embernek lenni, és nem húzhat vonalat a jó és a rossz közé.

Melyik rész a kedvenced a könyvben, és miért?

L: Rengeteg kedvencem van, szinte mind, de leginkább a démonnal közös részeket szerettem. Izgalmas volt, ahogyan felépül közöttük a kapcsolat, ami megmutatja, hogy a jót nem is olyan egyszerű elválasztani a rossztól.

Valószínűleg ez a kérdés sokunkban felmerül(t): lesz folytatás?

L: Igen, sorozat készül belőle, már dolgozom a második részen. Nem szeretném lelőni a poént, de Razielre még rengeteg kaland vár.

 

Köszönjük a közös munkát, és további írói sikereket kívánunk!

Keresés