A Bubblebook sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen.
Menü

Júniusi könyves csomag - "Hol volt, hol nem volt"

A júniusi könyves csomagunk meglepetés kötete egy rejtélyes és néhol sötét retelling story, vagyis újramesélt történet. Friss, június végi megjelenésű könyvet tartalmaz a csomag.

Rendelési időszak: 2021. 06. 06 - 13. 

Szállítási időszak: 2021. 07. 05 - 08.

Elérhetőség: Elfogyott
Ár:
6.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Júniusi könyves csomag - "Hol volt, hol nem volt"

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy herceg, akinek veszte a saját büszkesége lett. A júniusi - és egyben hosszú idő óta az első - könyves csomagunk meglepetés regénye egy olyan kötet lesz, melynek alap történetét szinte kivétel nélkül mindenki hallotta vagy olvasta már, de mégsem ismeri senki sem igazán. 


E regény egy klasszikus mese retelling story-ja, vagyis újramesélt története egy olyan oldalról, melyről ezidáig nem sokat hallhattunk. Gyermekkorunk egyik meghatározó meséjéről van szó, melyben olvashatunk elátkozott hercegről, mindent elsöprő igaz szerelemről, elvarázsolt kastélyról és az átok megtöréséről, viszont a történet kialakulásához vezető utat most már felnőtt szemmel nézhetjük végig.


A könyv mellett a történethez kapcsolódó, és további könyvmoly ajándékok, illetve exkluzív tartalmak várnak rád!


Ezt a könyves csomagot neked ajánljuk, ha szereted a klasszikus meséket, és az azokból készült retelling történeteket, vagy ha szeretnéd megismerni a szóban forgó történetet egy másik oldalról is. 

Keresés