A Bubblebook sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen.
Menü

Augusztusi könyves csomag - "Igazi varázslat"

Az augusztusi könyves csomagunk meglepetés kötete egy rejtélyes és néhol sötét retelling story, vagyis újramesélt történet.

 

Friss, július vége felé megjelenő könyvet tartalmaz a csomag.

 

Rendelési időszak: 2022. 07. 11 - 26.

Szállítási időszak: 2022. augusztus (pontos dátum később)

Ár:
6.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-08-01

Leírás

Augusztusi könyves csomag - "Igazi varázslat"

 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy bűvös aranyvirág, egy vén boszorkány és egy varázslatos aranyhajú leány. Az augusztusi könyves csomagunk meglepetés regénye egy olyan kötet lesz, melynek alap története sokak szívébe belopta magát, a belőle készült animációs film pedig kicsik és nagyok kedvencévé vált.


E regény egy klasszikus mese retelling story-ja, vagyis újramesélt története egy olyan oldalról, melyről ezidáig nem sokat hallhattunk. Az igazi életét nem ismerő, toronyba bezárt varázshajú hercegnő története jogosan foglalta el méltó helyét az "életünk legjobb meséi" polcon. Viszont gondolkodtál már azon, hogyan  jutottunk el a boldog befejezésig? Ez a sötét mágiával átitatott történet most nem az elveszett hercegnőről szól, hanem a fiatalságot hajszoló banyáról. 


A könyv mellett a történethez kapcsolódó, és további könyvmoly ajándékok kapnak helyet, illetve bízunk benne, hogy hamarosan újabb szuper hírt hozhatunk a csomaggal kapcsolatban!


Ezt a könyves csomagot neked ajánljuk, ha szereted a klasszikus meséket, és az azokból készült retelling történeteket, vagy ha szeretnéd megismerni a szóban forgó történetet egy másik oldalról is. 

Keresés